ZAŠTO SE DODAJE ŠEĆER U MESO NA ROŠTILJU? Evo odgovora a i količine koja je potrebna
Profesionalni kuvari i roštilj majstori znaju za ovu caku, a sada možete i vi da je primenite. Uživaćete u savršenom roštilju.
Dodajte 1 kašičicu šećera i dobićete najukusniji roštilj
Iako mnogi misle da se šećer koristi samo za pripremu poslastica ili zaslađivanje jela, to nije uvek slučaj. Ako dodate šećer kad pripremate roštilj, pomoćiće da se dobije tanka i hrskava korica na mesu. Važno je da znate količinu koja se stavlja. Dovoljna je jedna kašika šećera na 1 kilogram mesa.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)