NEMA VIŠE NADIMANJA OD PASULJA! Dodajte samo 1 sastojak i uživajte u ručku
Pasulj mnogi ne vole zbog nadimanja, evo kako da to postane prošlost. Dodajte samo jedan začin i jedite koliko želite.
Dodajte nanu
Oko 20 minuta pred kraj kuvanja, šerpi u kojoj se kuva pasulj, dodajte par listića nane. Neće izmeniti ukus pasulja i neće biti nadimanja.
PASTRMKA SA PEČURKAMA Posni specijalitet koji greje dušu i telo, ukusa koji se pamti
Poznata je činjenica da riba zamenjuje meso, a ovo jelo će vas raspametiti.
PILEĆI FILE SA PAVLAKOM I KAČKAVALJEM Sočno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Savršeno za ručak, obožavaće cela porodica.
DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Nije soda bikarbona, a biće mekano i sočno
Ako želite da ćufte budu ukusne dodajte ovu namirnicu u mleveno meso.
TUNA PAŠTETA POMERA GRANICE DOBROG UKUSA Dodajte uz tostiran hleb ili prilog po želji
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
POSNI PODVARAK SA SUVIM ŠLJIVAMA Ručak koji osvaja od prvog zalogaja, po receptu bez mane
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)