FRANCUSKI KROMPIR S LUKOM Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa
Fenomenalan ručak oduševiće i one izbirljive.
Potrebno je
- 1 kg krompira
- 100 g putera
- 4 kuvana jaja
- 250 g budimske kobasice
- 1 glavica crnog luka
- 200 ml kisele pavlake
- 100 g rendanog parmezana
- pola kašike brašna
- 3 kašike prezli
- so
- biber
- peršun 1 veza
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Krompir oljuštite i obarite pa isecite na kolutove. U pleh obložen pek papirom rasporedite polovinu krompira, odozgo poređajte kolutove jaja, kobasicu samlevenu u blenderu, seckan peršun i propržen luk. Prekrijte preostalim krompirom. U jednoj posudi pomešajte pavlaku, brašno, so i biber i prelijte preko složenog krompira. Zatim pospite prezlama, parmezanom i puterom. Pecite oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)