CICVARA Tradicionalno jelo koje su pravile naše bake, a vole svi
Savršen predlog za doručak ili večeru, koji će vas dugo držati sitim.
Potrebno je
- 2 dl vode
- 2 dl mleka
- 300 g sira ili kajmaka
- 8 ka[ika kukuruznog brašna
- 1 kašika nerastopljene masti
- kašičica soli
Priprema
U jednu šerpu na vatru stavite vodu i mast da prokuvaju, pa dodajte sir, posolite, izmešajte i ostavite da ponovo prokuva sve zajedno. Smanjite temperaturu pa dodajte kukuruzno brašno i neprestano mešajte,da krčka 10 ak minuta. Zagrejte kašiku masti pa pomerite sa vatre i sipajte kašičicu tucane paprike. Tim prelivom prelijte cicvaru. Prijatno!
OBOJITE JAJA U ZELENO Tehnika je potpuno prirodna, a dobićete brojne pohvale
Tehnika je potpuno prirodna a ispašče prelepa.
POSNA MOSKVA ŠNIT Jedna od najlepših beogradskih torti, praznična, lagana i voćna
Fenomenalna poslastica idealna za svaku svečanu trpezu.
SPANAĆ SA MLEVENIM MESOM Sočno jelo koje se pravi brzo i lako, a govori 5 jezika
Savršen spoj mesa i povrća raspametiće i one izbirljive.
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO Narašće kao ludo, a kiflice će biti mekane danima
Jednostavna namirnica koju svaka domaćica ima u kuhinji, dodaće mekoću vašem pecivu i biće sveže danima.
POSNA SAHER TORTA Vazdušasta čokoladna poslastica ukusa koji se pamti
Ni malo ne zaostaje za originalom, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)