URNEBES GULAŠ Sa Zalatibora, ovakav do sada niste jeli, osvojiće i one izbirljive
Savršeno sočno jelo oduševiće sve koji budu probali.
Potrebno je
- 1 kg svinjetine
- 150 g slanine
- 250 g šampinjona
- 250 g crnog luka
- beli luk
- 1 dl ulja
- mlevena začinska paprika
- biber
- so
Priprema
Iseckajte i propržite slaninu pa dodajte crni luk i nastavite da pržite. Iseckajte krupno šampinjone pa dodajte u slaninu. Iseckajte meso na kocke pa do pola ispecite na roštilju. Meso spojite sa povrćem pa dinstajte 30 do 40 minuta. Pred kraj dodajte so, biber, mlevenu začinsku papriku i malo belog luka. Dodajte u svaki tanjir kašiku kajmaka prilikom serviranja. Prijatno!
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)