URNEBES GULAŠ Sa Zalatibora, ovakav do sada niste jeli, osvojiće i one izbirljive
Savršeno sočno jelo oduševiće sve koji budu probali.
Potrebno je
- 1 kg svinjetine
- 150 g slanine
- 250 g šampinjona
- 250 g crnog luka
- beli luk
- 1 dl ulja
- mlevena začinska paprika
- biber
- so
Priprema
Iseckajte i propržite slaninu pa dodajte crni luk i nastavite da pržite. Iseckajte krupno šampinjone pa dodajte u slaninu. Iseckajte meso na kocke pa do pola ispecite na roštilju. Meso spojite sa povrćem pa dinstajte 30 do 40 minuta. Pred kraj dodajte so, biber, mlevenu začinsku papriku i malo belog luka. Dodajte u svaki tanjir kašiku kajmaka prilikom serviranja. Prijatno!
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)