URNEBES GULAŠ Sa Zalatibora, ovakav do sada niste jeli, osvojiće i one izbirljive

Ivana Pavlović

18:20

Sezonski recepti 0

Savršeno sočno jelo oduševiće sve koji budu probali.

urnebes gulaš
Shutterstock

 

Potrebno je

  • 1 kg svinjetine
  • 150 g slanine
  • 250 g šampinjona
  • 250 g crnog luka
  • beli luk 
  • 1 dl ulja
  • mlevena začinska paprika 
  • biber 
  • so 

Priprema

Iseckajte i propržite slaninu pa dodajte crni luk i nastavite da pržite. Iseckajte krupno šampinjone pa dodajte u slaninu. Iseckajte meso na kocke pa do pola ispecite na roštilju. Meso spojite sa povrćem pa dinstajte 30 do 40 minuta. Pred kraj dodajte so, biber, mlevenu začinsku papriku i malo belog luka. Dodajte u svaki tanjir kašiku kajmaka prilikom serviranja. Prijatno!

 

Komentari (0)

Loading