CAKE ZA PRAVLJENJE NAJBOLJEG KUVANOG VINA Mnogi prave ovu grešku i zato im ispadne gorko
Nekoliko caka odvaja dobro kuvano vino od onog koje je gorko. Primenite i pozovite prijatelje, bićete oduševljeni ukusom i vi, i oni.
Koristite skuplja i svežija vina
Nemojte da koristite jeftina vina, kao ni ona koja su vam dugo stajala, jer će ukus biti lošiji.
Koristite cele začine
Ako dodajete kardamom, muskantni oraščić i slične začine dodajte zgnječene, a ne mlevene. Takođe, nemojte da stavljajte previše zvezdastog anisa, samo malo da doda šmek.
Smeđi šećer umesto belog
Umesto belog stavite smeđi šećer, dobićete mnogo lepši ukus.
Nemojte da ubrzavate proces
Kuvajte na laganoj vatri duže vreme umesto da ubrzavate i kuvate na visokim temperaturama, tako će vino biti gorko.
Dodajte citruse
Dodajte pomorandžu ili liker od pomorandže.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)