ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST? Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje

Izvor: Ivana Pavlović

11:00

Sezonski recepti 0

Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja. Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, pročitajte i saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.

Lovorov list
Shutterstock

Dodaje na aromi ali i smanjuje masnoću

Profesionalni kuvar je na društvenim mrežama objasnio benefite korišćenja lovorovog lista. Taj video je postao vrlo viralan a trik možete da primenite već sada. Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu. Isprobajte trik sa piletom. Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom. U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne. Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće. 

 

Komentari (0)

Loading