ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST? Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje
Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja. Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, pročitajte i saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.
Dodaje na aromi ali i smanjuje masnoću
Profesionalni kuvar je na društvenim mrežama objasnio benefite korišćenja lovorovog lista. Taj video je postao vrlo viralan a trik možete da primenite već sada. Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu. Isprobajte trik sa piletom. Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom. U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne. Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)