DOMINIKANSKI SLATKI PASULJ Tradicionalni posni desert nespojivih sastojaka budi sva čula

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Jedinstven desert fenomenalnog ukusa, najbolje odmah stavite duplu meru.

slatki pasulj
Shutterstock

Slatki pasulj

  • 300 g pasulja tetovca
  • 100 g mlevenih oraha
  • 200 g šećera u prahu
  • 100 g posnog mlevenog keksa
  • 1 kašičica ruma
  • cimet-šećer 
  • karamel-vanila začin
  • šećer u prahu za posipanje

Slatki pasulj

Skuvajte pasulj pa ga ocedite i izbledajte sa vodom. Tome dodajte mlevene orahe, posni mleveni keks, šećer, rum, cimet šećer i karamel vanilu. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu. Prijatno!

Komentari (0)

Loading