DOMINIKANSKI SLATKI PASULJ Tradicionalni posni desert nespojivih sastojaka budi sva čula
Jedinstven desert fenomenalnog ukusa, najbolje odmah stavite duplu meru.
Slatki pasulj
- 300 g pasulja tetovca
- 100 g mlevenih oraha
- 200 g šećera u prahu
- 100 g posnog mlevenog keksa
- 1 kašičica ruma
- cimet-šećer
- karamel-vanila začin
- šećer u prahu za posipanje
Slatki pasulj
Skuvajte pasulj pa ga ocedite i izbledajte sa vodom. Tome dodajte mlevene orahe, posni mleveni keks, šećer, rum, cimet šećer i karamel vanilu. Sve dobro sjedinite. Po želji pospite šećerom u prahu. Prijatno!
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
Komentari (0)