DODAJTE OVO TESTU I PECIVO ĆE BITI SAVRŠENO Neće se mrviti i ostaće sveže danima
Trik je jednostavan a rezultatom ćete se oduševiti.
Dodajte kašiku meda
Ako želite da produžite trajanje hleba, mafina i ostalih pekarskih proizvoda, uradite sledeće. Kad pripremate testo, u njega dodajte kašiku meda. Pecivo neće da se mrvi i biće sveže danima.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
BEGOVA ČORBA Kraljica svake svečane trpeze po starom bosanskom receptu
Savršena za sve svečane prilike, pravićete stalno.
SLASNI PODVARAK SA MESOM Ukusa koji priča priče, a greje dušu i telo
Držaće vas dugo sitim, a nema ko vam neće tražiti recept.
PUNJENE KRMENADLE Gurmanski specijalitet u savršenom spoju ukusa, a meso se lepi za prste
Ukusne i drugačije, za gurmane i one izbirljive.
Komentari (0)