KAKO DA JAJA NE PUKNU TOKOM KUVANJA? Uz ova 2 trika nema šanse da se to desi
Iako kuvanje jaja deluje jednostavno, neretko se dešava da ona pucaju. Ovo posebno može da bude problem kada pravite jaja za Uskrs. Primenite ova 2 trika i problem je rešen.
1. Koristite jaja sobne temperature
Nikako nemojte da kuvate jaja direktno izvađena iz frižidera. Koristite ona sobne temperature, stavite ih u šerpu i prelijte vodom, da ih prekrije. Onda lagano kuvajte.
2. Nemojte da stavljajte poklopac
Ako ne poklopite šerpu, sigurno neće doći do pucanja jaja.
URADITE OVO I PALAČINKE ĆE BITI VAZDUŠASTE Neće imati grudvice niti se cepati
Efikasni saveti pomoćiće da dobijete idealno testo za palačinke.
CARSKA PITA Fenomenalan predlog za doručak ili večeru, a držaće dugo sitim
Slasna pita raspametiće i one izbirljive.
KINOA SALATA BOLJA OD ONE KLASIČNE Ukusna i aromatična, rashladiće vas u trenu
Zdrava i preukusna, pravićete stalno.
SPANAĆ NA MLEKU S JAJIMA Sočno jelo koje se pravi lako, a govori 5 jezika
Fenomenalno jelo oduševiće i one izbirljive.
KRMENADLE SA JABUKAMA Sočni delikates koji ukusom obara s nogu, a meso se lepi za prste
Još bolje od klasičnih, prste da poližete.
Komentari (0)