KAKO DA JAJA NE PUKNU TOKOM KUVANJA? Uz ova 2 trika nema šanse da se to desi
Iako kuvanje jaja deluje jednostavno, neretko se dešava da ona pucaju. Ovo posebno može da bude problem kada pravite jaja za Uskrs. Primenite ova 2 trika i problem je rešen.
1. Koristite jaja sobne temperature
Nikako nemojte da kuvate jaja direktno izvađena iz frižidera. Koristite ona sobne temperature, stavite ih u šerpu i prelijte vodom, da ih prekrije. Onda lagano kuvajte.
2. Nemojte da stavljajte poklopac
Ako ne poklopite šerpu, sigurno neće doći do pucanja jaja.
POTAŽ OD GRAŠKA ZA ONE IZBIRLJIVE Sočno jelo koje greje dušu i telo
Fenomenalan potaž raspametiće i one izbirljive.
ŠPANSKA PITA Slasno predjelo sa šunkom, krastavcima i kačkavaljem, poćiće vam voda na usta
Sočno predjelo oboriće s nogu i one izbirljive.
TRIKOVI ZA NAJBOLJU TESTENINU Biće ukusna i slasna, a pasta nikad bolja
Trikovi iskusnih domaćica za najbolju testeninu.
MEKANA POGAČA Ovakvu do sada niste jeli, a najbolja je topla uz dodatak kiselog mleka
Najbolje je služite vruću uz dodatak jogurta ili kiselog mleka.
PICA SA 4 VRSTE SIRA Slasni italijanski specijalitet za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Neodoljiva i slasna, u slasnom spoju sa sirom.
Komentari (0)