BORŠČ Tradicionalno rusko jelo greje dušu i telo, ukućani će stajati u redu za još
Sočno i ukusno, sipaćete tanjir više.

Potrebno je
- 500 g junetine
- 500 g kupusa
- 2 šargarepe
- 2 kom zelena
- krompir srednje veličine
- cvekla srednje veličine
- veći crni luk
- 1 dcl soka od paradajza
- 2 supene kašike jabukovog sirćeta
- 1 kafena kašikica slatke mlevene paprike
- so
- biber
- pavlaka
Priprema
Cveklu pripremite dan ranije. Očistite je, pa je isecite na trake i kuvajte u blago posoljenoj vodi. Onda dodajte 2 supene kašike jabukovog sirćeta, i ostavite da prenoći. Usitnite meso na manje kocke pa dinstajte zajedno sa lukom, oko pola sata. Dodajte šargarepu, zelen na kockice i kupus sečen na trake. Kada meso omekša, dodajte krompir sečen na kocke, mlevenu papriku, so, biber i sok od paradajza. Kada je krompir skuvan dodajte cveklu i oko 2 dcl soka od kuvanja cvekle i sve krčkajte oko 10 min. Gotov boršč služite sa kiselom pavlakom.

6:0 ILI 6:1 TIP JE PROŠAO Od sada, svi tiketi na ATP Masters 1000 turnirima imaju posebnu prednost!

SRBIJA JE BILA LIDER U IZVOZU MALINA Pretekla nas Ukrajina – Imala rekordan izvoz prošle godine

SVET NA PREKRETNICI Japanci zabrinuti

Ovo letovalište je bilo hit prošle godine – a ove godine je još veći hit! Rezervište na vreme!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

Zemlja vatre i nara na obali Kaspijskog jezera stiže na EXPO 2027 Beograd

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

Šta povezuje Mikija Mausa, Duška Dugouška, Super Marija i Vučka?

RAT U UKRAJINI: Ukrajinci izgubili 430 pripadnika vojske

PET OSOBA POGINULO, DEVET POVREĐENO Kombi pao u jarugu na Filipinima

POHOVANI KARFIOL Savršeno predjelo, samo dodajte prilog po želji
Bićete oduševljeni koliko je ukusno.

POSNA ČOKOLADNA BAKLAVA Mirisna poslastica u još slađem spoju, otopićete se od miline
Pravi se lako, a mekana kao pamuk.

MAFINI SA KROMPIROM Drugačiji, a preukusni i uspevaju svima
Služite uz jogurt ili prilog po želji.

POSNI SATARAŠ Jednostavno jelo u savršenom spoju ukusa
Samo dodajte prilog po želji..

ČERI FOKAČA SA RAŽANIM BRAŠNOM Samo dodajte prilog po želji i uživajte
Ukusna i sočna, ovakvu do sada niste jeli.
Komentari (0)