BANANA HLEB Neodoljivog ukusa, i slatkiš i hleb i prilog, a budi sva čula
Možete da ga jedete za doručak ili užinu, kao desert ili samostalno. Savršeno se slaže sa kafom, probajte i uverite se sami.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NEODOLJIVI BANANA HLEB Komadići čokolade mu daju poseban šmek, otopićete se od slatkoće
Aromatični desert savršeno se slaže sa šoljicom kafe.

BANANA HLEB ZA SAVRŠENO JUTRO Uspeva svima, a nestaće sa stola čim se postavi
Sočan i sladak, a odlično se slaže sa šoljom kafe.

BANANA HLEB Mekan i mirisan, a još bolji sutradan, za užinu koja se pamti
Savršen spoj hleba i deserta, a ukućani će stajati u redu za još.

BANANA HLEB BOLJI OD KLASIČNOG Sočan i drugačiji, poći će vam voda na usta
Sočan spoj sa bananama oduševiće i one izbirljive.
- 1 šolja šećera
- 1/2 šolje omekšalog maslaca
- 2 jajeta
- 3 zrele banane
- 2,5 šolje brašna
- 1 kašičica ekstrakta vanile
- 1 kašičica praška za pecivo
- 1/2 šolje mleka
- 1/2 šolje seckanih oraha
Priprema
Mikserom umutite šećer i puter. Zatim dodajte jaja, izgnječene banane, mleko i ekstrakt vanile. Sve dobro umutite, pa sipajte brašno i prašak za pecivo. Mutite sve dok smesa ne bude kompaktna. Dodajte orahe, pa izlijte celu smesu u pleh. Pecite hleb oko četrdesetak minuta u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, dok ne porumeni.

SAHER TORTA Raskošna poslastica ukusa koji se pamti, za savršen vikend
Osvežavajuća čokoladna poslastica za prave sladokusce.

PUNJENA PLEĆKA Gurmanski specijalitet za one izbirljive, poćiće vam voda na usta
Sočno i slasno jelo raspametiće vas od prvog zalogaja.

USKRŠNJA POGAČA Svečana i mekana kao duša, a biće super i hladna
Slasna i sočna, ukućani će stajati u redu za još.

USKRŠNJA GURMANSKA PITA Sočna i slasna, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Biće super i hladna.

TORTA CRVENI BARŠUN Raskošna poslastica zanimljivog izgleda zasladiće vas u momentu
Savršena za svečanu i slavsku trpezu.
Komentari (0)