SAVRŠENA MARINADA ZA MESO Nikada se ne biste setili, a biće sočno i mekano kao duša
Uz pomoću ovog jednostavnog trika meso će da bude mekanije i ukusnije.
Koristite čaj za marinadu
Napravite čaj bez aroma i aditiva, pa u njega dodajte začine po želji, kao i seckani crni ili mladi luk. Pustite da se ohladi, pa prelijte preko mesa koje ste izabrali. Pileće meso marinirajte sat vremena a druge vrste ostavite 6 do 12 sati. Nakon toga pripremite meso po želji.
JAGNJETINA SA KAJMAKOM Rapsodija ukusa koji se pamti, za prave gurmane
Slasno jelo u savršenom spoju raspametiće i one izbirljive.
BAKLAVA SA PISTAĆIMA Savršen praznični kolač bogatog ukusa koji će vas oduševiti
Ako stavite margarin umesto putera, dobićete posnu verziju ovog deserta.
AKO ŽELITE MERMERNO PLAVA JAJA OFARBAJTE IH OVAKO Potpuno je prirodna tehnika, a ispadnu prelepa
Ako ofarbate jaja crvenim kupusom dobićete prelepu plavu boju, a za dodatni sjaj i mermerni efekat koristite kokosovo ulje.
NAJLEPŠA USKRŠNJA POGAČA Ukras svečane trpeze, uspeće svima, a mekana kao duša
Uspeće i potpunim početnicima, a dobićete brojne komplimente.
ZELENI ROLAT Idealan za slavsku trpezu, pravićete stalno
Slasni rolat oduševiće goste na svečanoj trpezi.
Komentari (0)