OMLET OD KOPRIVE Aromatičan i drugačiji, a idealan za bilo koje doba dana
Ako volite klasičan omlet ovaj ćete da obožavate.

Potrebno je
- 20 i više vrhova mlade koprive
- 1 glavica crnog luka
- 1 kašika masti
- 5 komada jaja
- malo mleka
- malo kajmaka
Priprema:
Koprive obarite u vreloj vodi (najviše 5 min da ključaju u vodi). U tiganju na masti propržite crni luk sitno iseckan, pa mu dodajte obarene koprive. Sve dinstajte najviše 5 minuta pa prelijte umućenim jajima u koja ste dodali malo mleka i malo kajmaka. Sve posolite i poslužite za doručak.
Možda vas zanima:

ŠPANSKI OMLET BOLJI OD KLASIČNOG U savršenom spoju kajgane i krompira, pravićete stalno
Omlet za gurmane i one izbirljive, prste da poližete.

ŠPANSKI OMLET Slasan doručak koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, za najbolji početak dana
Ako volite klasičan omlet, ovaj ćete da obožavate.

PROTEINSKI OMLET ZA DOBAR POČETAK DANA Sa ovsenim pahuljicama, a gotov začas
Ako volite klasičan omlet, ovaj ćete da obožavate. Držaće vas dugo sitim a zdrav je i pun proteina.

ZA LJUBITELJE PIKANTNE HRANE Omlet koji će vam jutro učiniti lepšim
Prost je za pripremu.

ZELENA PASTA Savršen spoj testenine, graška i šunke u jelu koje uspeva apsolutno svima
Kremasta i slasna, a zasitna.

RENDANI KOLAČ SA RIBIZLAMA Prava letnja poslastica u savršenom voćnom spoju
Sočan i sladak, svaki zalogaj je raj za nepca.

KREMASTA PUDING TORTA ZA SVE PRILIKE Razgrabiće se čim se postavi, zato najbolje odmah stavite duplu meru
Fenomenalna i kremasta, prste da poližete.

PASTIRSKA MUSAKA SA GRAŠKOM Sočna i lagana, a zasitna, postaće vaše novo omiljeno jelo
Držaće vas dugo sitim, a preukusna.

MAKARONE SA VIRŠLAMA Jednostavni ručak koji pomera granice dobrog ukusa, u pravoj eksploziji ukusa
Prave se brzo i lako, a ukućani će ih obožavati.
Komentari (0)