GRČKA MUSAKA Sočno jelo koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prste da poližete
Sočno jelo u kombinaciji povrća i patlidžana osvojiće i one izbirljive.

Potrebno je
Možda vas zanima:

GRČKA MUSAKA Sočno jelo koje se pravi lako a govori 5 jezika
Osvojiće vas a prvi zalogaj, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

POSNA MUSAKA OD PEČURAKA Klasik na drugačiji način, prste da poližete
Ako volite klasičnu musaku, ovu od pečuraka ćete obožavati.

GRČKA MUSAKA Slasno jelo koje pomera granice dobrog ukusa, prste da poližete
Oduševiće vas na prvi zalogaj.

SOČNA MUSAKA OD KROMPIRA Klasik koji nikada ne gubi na popularnosti, za savršen obrok
Fenomenalno jelo držaće vas dugo sitim.
- 2 veća patlidžana
- 4 krompira
- 5 jaja
- 2 glavice crnog luka
- 500 g mlevenog mesa
- kašika suvog biljnog začina
- so, biber
- 5 dl mleka
- 1 dl ulja
- 200 g brašna
Priprema
Oljuštite patlidžan, isecite ga popreko na režnjeve, posolite i ostavite da odstoje. Umutite belanca, dodajte žumanca i svaki list patlidžana uvaljajte u brašno, pa u jaja i pržite. Za nadev ispržite luk, dodajte meso i začine. U podmazan pleh ređajte pohovan patlidžan, meso, rendan krompir. Umutite jaja i mleko, prelijte musaku i pecite 40 minuta na 220 stepeni.

PUNJENA JAGNJETINA ZA USKRS Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa
Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, nema ko vam neće tražiti recept.

CARSKI MAFINI ZA USKRS Predjelo skupog ukusa koje se pravi brzo i lako
Sočni i slasni, a gotovi za tili čas.
POSNA MOSKVA ŠNIT Savršena voćna poslastica sa ananasom i orasima bez koje nijedno slavlje ne prolazi
Ako volite originalnu verziju, obožavaćete i njenu posnu varijantu.

FARBANJE JAJA KAFOM Način je potpuno prirodan, a neće vam oduzeti puno vremena
Iskoristite namirnice iz kuhinje i napravite prelepa smeđa jaja.

GURMANSKI ROLAT SA PEČURKAMA Slasno predjelo koje osvaja na prvi zalogaj
Ukusan i sočan, ovakav do sada niste jeli.
Komentari (0)