DOMAĆA PAŠTETA Brza, slasna i fina, a popravlja dan u trenu
Bilo da je mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.
Potrebno je
- 5-6 tvrdo kuvanih jaja
- 100 g maslaca
- 1-2 kašike senfa
- so
Priprema:
Skuvana i ohlađena jaja zgnječite viljuškom. Dodajte maslac i polako mešajte dok se maslac lepo ne sjedini s jajima. Da bi vam ovo bilo lakše, ostavite maslac neko vreme na sobnoj temperaturi. Dodajte senf, posolite po okusu i sve dobro pomešajte.
Možda vas zanima:
DOMAĆA PAŠTETA OD JAJA I SLANINE Mnogo bolja i zdravija od one kupovne
Idealna ideja za doručak ili prilog uz neko jelo. Sočan i pikantan namaz.
OVO ĆETE SIGURNO OBOŽAVATI! Pikantna pašteta od čvaraka, pravi gurmanski namaz
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.
NAMAZ KOJI ĆE VAS PRODRMATI UJUTRU Domaća pašteta od PEČENE piletine je najukusniji doručak
Svi ukućani će je obožavati!
DOMAĆA PILEĆA PAŠTETA Kad probate ovu paštetu više je nikada nećete kupovati!
Savršen namaz za hleb, potpuno prirodan.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)