KINOA SALATA BOLJA OD ONE KLASIČNE Ukusna i aromatična, rashladiće vas u trenu
Zdrava i preukusna, pravićete stalno.
Potrebno je
- 1 šolja kuvane kinoe
- crvena paprika iseckana na kockice
- 1/2 crvenog luka seckanog na sitno
- krastavac iseckan na četvrtine
- 1 veza peršunovog lišća iseckanog sitno
- 1 šaka bundevinih semenki
- 3 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika limunovog soka
- so i biber po ukusu
Priprema:
Stavite sve sastojke u činiju. Izmešajte dresing, a potom ga prelijte preko salate, koju možete da servirate uz sveže zeleno lisnato povrće ili neko meso ili ribu.
Možda vas zanima:
KISELA SALATA OD PLAVOG PATLIDŽANA Super ide uz roštilj i pečenje, a gotova očas posla
Pravo letnje osveženje, pravićete stalno.
URNEBES SALATA PO RECEPTU KAFANSKOG KUVARA Gotova za 5 minuta i ljuta, super ide uz roštilj
Pravi se lako, a dodaje na ukusu svakom jelu.
HLADNA SALATA SA PILETINOM I TESTENINOM Savršeno osvežava u vrelim danima, a gotova očas posla
Salatu držite do tri dana u frižideru.
CACIKI SALATA Kremasta i lagana, osvežiće vas u momentu, baš kao ona grčka
Pravi se lako, a pojede brzo.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)