LAZANJA SA SPANAĆEM Malo drugačija a mnogo ukusnija, nek zamiriše cela kuća
Sočna i slasna, najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je
Možda vas zanima:

IVANOVA LAZANJA SOČNIJA OD ONE KLASIČNE Za sve prilike, prste da poližete
Napravite ovo sočno jelo po receptu Ivana Radomirovića iz Paraćina

LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.

LAZANJA IZ TIGANJA Nema gomile prljavih sudova, a ukus isti kao da ste je spremali satima
Ako volite klasičnu lazanju volećete i ovu našu. Potrebno je manje vremena za pripremu a ukus je još bolji. Dodajte bešamel sos ili neki drugi i uživajte u svakom novom zalogaju.

POGODNO KAD VAM DOLAZE GOSTI Svi će se oduševiti OVAKVOM lazanjom
Samo poslažite sve slojeve i dobićete raskošan obrok.
- 1 kg spanaća
- 250 g kora za lazanju
- čen belog luka
- 2 kašike maslaca
- 300 g svežeg sira
- 200 g kisele pavlake
- glavica crnog luka
- 150 g rendanog kačkavalja
- muskatni orah, biber, so
Priprema:
Na rastopljenom maslacu propržite sitno seckani crni i beli luk. Očistite i operite spanać, pa ga obarite u vreloj vodi. Zatim ga ocedite, iseckajte i pomešajte s lukom. Začinite muskatnim orahom, posolite i pobiberite. Sir pomešajte s pavlakom, pa posolite i pobiberite. U dobro namašćen pleh naizmenično ređajte kore, spanać i sos sa sirom. Završite sosom. Pospite kačkavaljem i pecite u rerni na 200 stepeni oko 45 minuta.

NAJLAKŠI RECEPT ZA PITU SA KRUŠKAMA Jednostavnije od ovoga ne može
Sočna i osvežavajuća, kao osmišljena za proleće.

SOČNA PROJA PO RECEPTU ZA POČETNIKE Priprema je nikad lakša
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.

BRZE KROFNE OD SAMO 2 SASTOJKA Biće mekane i vazdušaste, i nikad ukusnije
Filujte prilogom po želji.

POSNI PESTO SOS Super ide uz brojna jela, za prave ljubitelje italijanske kuhinje
Čuvajte u frižideru do nedelju dana.

ZABORAVITE NA KLASIČAN ČIZKEJK Ova verzija sa pistaćima menja pravila igre
Vredan svakog truda da ga napravite, a uživaćete u svakom zalogaju.
Komentari (0)