PEČURKE U PAVLACI GOTOVE ZA POLA SATA Slasne i neodoljive, za savršen obrok
Preukusno jelo za one izbirljive.

Potrebno je
- pola kilograma pečuraka
- 200 ml kisele pavlake
- 1 glavica crnog luka
- pola kašičice origana
- pola kašilice suvog biljnog začina
- kašičica bibera
Priprema:
Pečurke dobro properite pa ih osušite. Crni luk izdinstajte pa kad postane staklast, dodajte sitno sečene paprike. Dodajte začine i pola šolje vode, pa kad ispari, dodajte kiselu pavlaku. Prodinstajte još malo. Služite uz prilog po želji. Prijatno!

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.

KIKIRIKI SALATA SA ŠUNKOM Pravi se lako, a pojede brzo
Slasna i ukusna, bićete oduševljeni.

ČUVENA ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a neponovljivog ukusa
Očaravajuća i ukusna, uzećete parče više.
Komentari (0)