PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste
Konkretan obrok za sve gurmane.

Potrebno je
Možda vas zanima:

PUNJENO BELO MESO Gurmanski delikates koji se ne odbija, a slanina mu daje poseban šmek
Rolovano belo meso u sočnom spoju ukusa, oduševiće celu porodicu.

PUNJENO BELO MESO SA KAJMAKOM Ukućani će stajati u redu za još
Držaće vas dugo sitim.

SAVETI ZA SAVRŠENO BELO MESO Umesto gumeno biće mekano i sočno
Primenite jednostavne trikove kako da belo meso bude mekano i ukusno.

DODAJTE OVO U BELO MESO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a biće mekano i sočno umesto suvo
Ako i vama belo meso ispadne suvo primenite ovaj jednostavni trik.
- 2 pileća bela mesa
- 100 g sitnog sira
- 100 g kuvanog spanaća
- 2 čena belog luka
- 100 g dimljene slanine
- 1 kašika seckanog svežeg peršuna
- biber, so
Priprema:
Meso izlupajte čekićem da bude tanko. Pomešajte sir, sitno iseckan beli luk, peršun, iseckan blanširan spanać. Dodajte so i biber po ukusu. Slaninu isecite na kockice i malo prodinstajte, pa dodajte u smesu od spanaća. Nafilujte svaki komad mesa i urolajte. Probodite čačkalicom kroz sredinu kako se ne bi raspalo za vreme prženja. Pržite na zagrejanom ulju sa svih strana dok meso ne dobije smeđu boju. Kad se ohladi, isecite na šnite. Prijatno!

POSNA PAŠTETA OD CRVENOG SOČIVA Gotova za 20 minuta, a neponovljivog ukusa
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.

BOEM TORTA Jedini recept koji trebate da znate za raskošnu poslasticu
Kremasta i sočna, za svaku svečanu priliku.

NJOKE SA SLANINOM Gurmanski specijalitet po receptu italijanske bake
Slasne i sočne, bićete raspamećeni.

NEODOLJIVI SUFLE OD LIMUNA U savršenom slatko-kiselkastom spoju, topi se u ustima
Kremast i osvežavajući desert, pravićete stalno.

POSNI PIRE OD GRAŠKA Jednostavni specijalitet koji super ide uz brojna jela
Kremasti i lagan, po receptu bez mane.
Komentari (0)