PUNJENO BELO MESO Sočan delikates koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

14:30

Sezonski recepti 0

Konkretan obrok za sve gurmane.

punjeno belo meso
Shutterstock

Potrebno je

  • 2 pileća bela mesa
  • 100 g sitnog sira
  • 100 g kuvanog spanaća
  • 2 čena belog luka
  • 100 g dimljene slanine
  • 1 kašika seckanog svežeg peršuna
  • biber, so

Priprema:

Meso izlupajte čekićem da bude tanko. Pomešajte sir, sitno iseckan beli luk, peršun, iseckan blanširan spanać. Dodajte so i biber po ukusu. Slaninu isecite na kockice i malo prodinstajte, pa dodajte u smesu od spanaća. Nafilujte svaki komad mesa i urolajte. Probodite čačkalicom kroz sredinu kako se ne bi raspalo za vreme prženja. Pržite na zagrejanom ulju sa svih strana dok meso ne dobije smeđu boju. Kad se ohladi, isecite na šnite. Prijatno!

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading