NEPEČENA POSNA KEKS TORTA Brza poslastica očaravajućeg ukusa kada navrate iznenadni gosti
Fenomenalna poslastica idealna za sve svečane prilike, ali i obične dane kada vam se jede nešto slatko.
![keks torta](/data/images/2023-12-14/70822_shutterstock-1296480052_f.jpg?timestamp=1716328800)
Potrebno je
- 250 g posnog margarina
- 200 g šećera u prahu
- 600 g mlevenog keksa
- 200 ml soka od pomorandže
Priprema
Umutite penasto margarin sa prah šećerom, pa dodajte mleveni keks i promešajte. Rasporedite na tacnu i dekorišite biljnim šlagom. Bon appetit!
Možda vas zanima:
![posna torta od šargarepe](/data/images/2024-06-12/90524_shutterstock-2430089663_f.jpg)
POSNA TORTA OD ŠARGAREPE Zdrava i ukusna poslastica od koje će zamirisati cela kuća
Uspeće i početnicima, a pravićete je i kada nije post.
![posna karamel torta](/data/images/2024-05-31/89347_karamel-torta-1_f.jpg)
POSNA KARAMEL TORTA BOLJA OD MRSNE Po receptu pevačice Zlate Petrović
Zlata Petrović, pevačica, osim talenta za pevanje, vrsna je domaćica, a njene đakonije niko ne odbija. Takav je i ovaj recept za posnu karamel-tortu, koja se topi u ustima i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Za svoje recepte dobija brojne pohvale, a ukusnim jelima najviše se raduju njeni sinovi Jovan i Miki.
![pohovana čokolada](/data/images/2024-05-22/88403_shutterstock-2311400949_f.jpg)
POHOVANA ČOKOLADA Po receptu kuvara, smaže se za tren oka, a topi se u ustima
Pohovana čokolada po receptu kuvara Nikole Kalenića.
![posna markiza torta](/data/images/2024-05-22/88402_shutterstock-1733304668_f.jpg)
POSNA MARKIZA TORTA Nepečena poslastica raskošnog ukusa koji se pamti, a klasik bez premca
Raskošna poslastica idealna za sve važne prilike, ukrasiće svaku svečanu trpezu.
![krofne](/data/images/2023-03-16/48943_krofne-shutterstock-1019188774_f.jpg)
KLJUČNI SASTOJCI ZA UKUSNE KROFNE Dodajte ovo i biće vazdušaste, mekane i slasne
Primenite ovih nekoliko saveta iskusnih domaćica i krofne će biti mekane kao duša.
![bela čorba](/data/images/2024-06-14/90768_kafanska-corba_f.jpg)
BELA ČORBA Donosimo vam originalni kafanski recept, a pomera granice dobrog ukusa
Okrepiće vam dušu i telo od prvog zalogaja.
![crveno sočivo sa povrćem](/data/images/2024-06-14/90758_crveno-socivo_f.jpg)
CRVENO SOČIVO SA POVRĆEM Zagrejaće vam dušu i telo, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Preukusno jelo na kašiku možete da pravite i u danima posta, a držaće vas dugo sitim.
![prženje krompira](/data/images/2024-06-14/90785_shutterstock-1914688687_f.jpg)
DODAJTE OVO KADA PRŽITE KROMPIR Proveren trik kako da ispadne sočan i slasan
Dodajte ovaj sastojak kada pržite krompir, i iznnadićete se razlikom u ukusu.
![brioš](/data/images/2024-06-14/90735_shutterstock-1550317496_f.jpg)
BRIOŠ Francuski slatki hleb mekan kao duša, a čokolada mu daje posebnu draž
Tradicionalni francuski hleb možete da pravite na razne načine, da mu dodate čokoladu ili ne, osvojiće sve koji ga budu probali.
Komentari (0)