PROLEĆNI NAMAZ Jagode i lešnik u savršenom spoju, prste da poližete
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu, oduševićete se ukusom.
Potrebno je
- 200 g lešnika
- 60 g šećera
- 70 g jagoda
- 1 kašika limunovog soka
Priprema
Lešnike usitnite u blenderu, sve dok ne dobijete pastu pa dodajte jagode i šećer. Ponovo izblendajte pa sipajte limunov sok. Ponovo izblendajte. Sipajte namaz u teglu pa je zatvorite. Čuvajte u frižideru. Prijatno!
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)