PROLEĆNI NAMAZ Jagode i lešnik u savršenom spoju, prste da poližete
Bilo da ga mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom desertu, oduševićete se ukusom.
Potrebno je
- 200 g lešnika
- 60 g šećera
- 70 g jagoda
- 1 kašika limunovog soka
Priprema
Lešnike usitnite u blenderu, sve dok ne dobijete pastu pa dodajte jagode i šećer. Ponovo izblendajte pa sipajte limunov sok. Ponovo izblendajte. Sipajte namaz u teglu pa je zatvorite. Čuvajte u frižideru. Prijatno!
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)