JUGOSLOVENSKI RECEPT ZA RESTOVAN KROMPIR Jeftin delikates aromatičnog ukusa koji se pamti
Jednostavno jelo neverovatnog ukusa.
![restovan krompir](/data/images/2024-06-04/89720_shutterstock-1217658943_f.jpg?timestamp=1717452000)
Potrebno je
- 800 g krompira
- 2 crna luka
- 6 kašika ulja
- 1 kašika slatke paprike
Priprema:
Kuvajte kratko krompir, ali nemojte da skroz omekša. Ocedite ga i isecite krupno. Propržite crni luk sečen na rebarca u zagrejanom tiganju. Onda mu dodajte krompir. Posolite i pobiberite. Promešajte, pa pospite slatkom mlevenom paprikom. Nalijte malo vode pa promešajte. Kuvajte dok ne ispari tečnost i dok krompir ne bude gotov, uz povremeno mešanje. Prijatno!
![pohovane šnicle](/data/images/2024-06-25/92073_shutterstock-228925060_f.jpg)
AKO DODATE OVO POHOVANIM ŠNICLAMA BIĆE SAVRŠENE A sijaće se kao zlatnik
Dodajte ovaj jeftin sastojak kad pohujete šnicle, biće savršenog ukusa i prelepe zlatno žute boje.
![koktel štapići](/data/images/2024-06-25/92056_shutterstock-1598693125_f.jpg)
KOKTEL ŠTAPIĆI BOLJI NEGO ONI KUPOVNI Za savršen doručak ili užinu, a slasni i aromatični
Od sada ove mirisne štapiće možete da pravite i u svom domu.
![pasticio](/data/images/2024-06-25/92018_pasticio_f.jpg)
PASTICIO Grčki delikates u savršenom spoju mesa i bešamel sosa, za prave gurmane
Pasticio je pečeno jelo od testenine sa mlevenim mesom i bešamel sosom.
![kolač sa limunom i makom](/data/images/2024-06-25/92008_shutterstock-2463728577_f.jpg)
BRZI KOLAČ SA LIMUNOM I MAKOM Osvežavajuć i sočan, a mekan kao duša
Neodoljivi desert u savršenom spoju kiselkasto slatkog ukusa.
![posna torta lenja žena](/data/images/2024-03-13/80477_shutterstock-455234002_f.jpg)
LENJA ŽENA Nepečena poslastica idealna za dane posta, a miriše na nedelju
Neodoljiva i brza torta idealna kada nemate vremena, ukusa koji se pamti.
Komentari (0)