OMILJENA GRČKA KAFA NA DOMAĆI NAČIN Frape koji budi uspomene sa letovanja rashladiće vas u momentu
Najukusnija kafa u domaćoj verziji.
Potrebno je
- Dve kašičice instant kafe
- Dve kašičice granuliranog šećera (ili po ukusu)
- Dve ili tri šolje hladne vode
- Kocke leda
- Dve kašike mleka (opciono)
Priprema
U šejker ili blender stavite kafu, šećer i dve kašike hladne vode. Poklopite i dobro protresite. Izblendajte blenderom dok ne dobijete gustu penu. Visoku čašu napunite kockicama leda, pa polako sipajte gustu smesu preko kockica. Dodajte ostatak mleka i vode. Služite odmah. Prijatno!
Možda vas zanima:
KAPUĆINO KAO IZ OMILJENOG KAFIĆA Donosimo vam originalni recept za omiljeni napitak
Služite uz omiljeni keks ili kolač.
IRSKA KAFA ZA SAVRŠENO JUTRO Kremast i ukusan napitak razbudiće vas u trenu
Zasladite po želji i uživajte u preukusnom napitku.
ROZE KAFA Aromatični napitak interesantne boje, pravićete stalno
Ako volite običnu kafu, ovu ćete obožavati.
AKO JE KAFA GORKA VEROVATNO PRAVITE OVE GREŠKE Jednostavni trikovi da bude savršena
Kuvanje kafe deluje jednostavno ali postoje pravila kako da bude preukusna.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)