PROJA SA KISELOM VODOM Još ukusnija i sočnija, a idealna za dane posta
Pravi se brzo i lako, a preukusna je, zato najbolje odmah stavite duplu meru.

Potrebno je:
Možda vas zanima:

BRZA PROJA Treba vam samo 17 minuta i želja da je napravite, a biće nikad sočnija
Pravi se lako, a preukusna i sočna.

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

POSNA PROJA ZA POČETNIKE Uspeva BAŠ svima, a savršena za doručak ili večeru
Pravi se brzo i lako, a osvaja ukusom.

PROJA NA VODI Ukusna i zasitna, a mekana i sutradan
Najbolje služite uz sojin jogurt ili svežu salatu.
- 500 g projinog belog brašna
- 1 kašičica soli
- 1 kesica praška za pecivo
- 1/2 kesice suvog kvasca
- 1 dl ulja
- 2-2.5 dl kisele vode
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. U jednoj posudi pomešajte brašno, prašak za pecivo, so i suvi kvasac. Onda sipajte ulje pa kiselu vodu, i dobro promešajte kašikom ili varjačom. Treba da dobijete gustu smesu. Ostavite tako 15 minuta. U pleh obložen pek papirom preručite smesu. Isecite na kocke. Pecite oko 50 do 60 minuta, u remi zagrejanoj na 200 stepeni. Služite uz šolju jogurta ili prilog po želji. Prijatno!

NEODOLJIVI KEKSIĆI SA LIMUNOM U savršenom slatko-kiselkastom spoju, a super idu uz kafu ili čaj
Prave se lako, a mogu da zamene užinu ili desert.

TELETINA PUNJENA SPANAĆEM I SIROM Specijalitet od mesa u kome će uživati cela porodica
Sočno i slasno jelo raspametiće i one izbirljive.

PITA SA ZELJEM NA VODI Savršena za doručak i večeru, a biće super i hladna
Sočna i ukusna, uzećete parče više.

KARAĐORĐEVA ŠNICLA KAKVU PRAVE U KAFANI Posle ovog recepta zaboravićete sve druge
Gurmanski obrok po kafanskom receptu.

TELETINA SA KARIJEM I KOKOSOVIM MLEKOM Aromatični specijalitet u kome će uživati cela porodica
Slasno jelo držeće vas dugo sitim.
Komentari (0)