UŠTIPCI SA JABUKAMA BOLJI NEGO KLASIČNI Sočni i ukusni, savršeni za doručak, a mekani kao duša
Ako volite uštipke, ove sa jabukama ćete da obožavate.
![uštipci sa jabukama](/data/images/2024-06-17/91117_shutterstock-515569681_f.jpg?timestamp=1718661600)
Potrebno je
- 4 jabuke
- 2 jaja
- 1/2 šolje grčkog jogurta
- 2 šolje brašna
- 1 prašak za pecivo
- 1 kašičice cimeta
- 4 kašike šećera
- ulje
Priprema:
U jednoj posudi umutite jaja pa dodajte jogurt. Zasebno, pomešajte brašno, prašak za pecivo, cimet i šećer. Oljuštite i izrendajte jabuke. Pomešajte prethodne dve smese pa dodajte rendane jabuke. Zagrejte ulje na tiganju, pa kašikom uzimajte testo, spljoštite ga malo da dobije oblik palačinke i pržite oko minut svaku stranu dok ne postane zlatne boje. Uštipke vadite na tanjir sa ubrusom, da upije ulje. Prijatno!
Možda vas zanima:
![uštipci](/data/images/2024-06-14/90766_ustipci-1_f.jpg)
UŠTIPCI Slasni i sočni, a gotovi začas, prste da poližete
Savršeni za doručak ili brzu večeru, a osvojiće i one izbirljive.
![kukuruzni uštipci](/data/images/2024-06-11/90421_shutterstock-425545210_f.jpg)
AKO VOLITE UŠTIPKE OVE KUKURUZNE ĆETE OBOŽAVATI Drugačiji, a slasni, za gurmanluk kakav se ne pamti
Drugačiji klasik koji pomera granice dobrog ukusa.
![hrana](/data/images/2023-03-09/48366_ustipci-shutterstock-2154092425_f.jpg)
NAJBRŽI UŠTIPCI GOTOVI ZA 5 MINUTA Nema čekanja da testo nadođe, kao osmišljeni za uživanje
Gotovi za čas a nestaće sa stola odmah.
![uštipci](/data/images/2024-03-01/79072_ustipci_f.jpg)
NAJBOLJI UŠTIPCI Slasni i mekani, ovakve do sada niste probali, po receptu voditeljke Ane Sević
Pevačica i voditeljka Ana Sević već godinama je deo srpske estradne scene, od vremena kada je prvo učestvovala a posle i vodila takmičenje „Zvezde Granda“. Pauzu nakon druge udaje i rođenja dece prekinula je pre nekoliko dana kada je pristala da se vrati u voditeljske vode i zameni trudnu koleginicu Sanju Kužet. Majka Lorene, Sene i Simeona i supruga biznismena Danijela Nedeljkovića vodi računa o zdravoj ishrani svoje porodice, ali izuzetak je kuhinja njene bake, po čijem receptu nastaju najbolji uštipci. Rođena Užičanka jede bez griže savesti, a verujemo da ćete i vi biti oduševljeni njenim specijalitetom.
![lukumades](/data/images/2024-06-25/92055_lokumades_f.jpg)
LUKUMADES Tradicionalne grčke krofne mekane kao duša, za pravo zadovoljstvo
Slađe od onih klasičnih, a tope se u ustima.
![posna štrudla sa pečurkama i krompirom](/data/images/2024-06-26/92150_shutterstock-141468808_f.jpg)
ŠTRUDLA SA PEČURKAMA I KROMPIROM Posna a slasna, nećete ni primetiti da nema mesa
Pečurke su namirnica koja zamenjuje meso, a u kombinaciji sa lisnatim testom i krompirom, oduševiće i one izbirljive.
![riblji ćevapi](/data/images/2024-06-26/92154_shutterstock-2128421510_f.jpg)
RIBLJI ĆEVAPI JOŠ BOLJI OD KLASIČNIH Smažu se za tren oka, a posni, pravićete ih stalno
Sočni i slasni, a pomeraju granice dobrog ukusa.
![kolač](/data/images/2024-06-26/92165_shutterstock-1886386144_f.jpg)
AKO VAM KOLAČ NE USPE POSTOJI REŠENJE 4 problema i načini da slatkiš ipak bude savršen
Većina ovih problema se desila svakoj domaćici, zato samo pratite rešenja i vaš desert će da bude kao nov.
![pohovane šnicle](/data/images/2024-06-25/92073_shutterstock-228925060_f.jpg)
AKO DODATE OVO POHOVANIM ŠNICLAMA BIĆE SAVRŠENE A sijaće se kao zlatnik
Dodajte ovaj jeftin sastojak kad pohujete šnicle, biće savršenog ukusa i prelepe zlatno žute boje.
Komentari (0)