KULEN ROLNICE Slasne i preukusne, a aromatične, za prave gurmane
Gurmanske rolnice idealne za doručak ili večeru, dugo će vas držati sitim a ukusa koji se pamti.
Potrebno je
- 500 g pilećeg filea
- 100 grama kulena
- 150 grama kačkavalja
- 150 grama kisele pavlake
- 200 mililitara neutralne pavlake
- 1 kašičica soli
- 1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Meso isecite u šnicle, lagano ih izlupajte tučkom za meso, začinite, pa svaku premažite pavlakom. Na svaku stavite po nekoliko kolutića kulena i sira, pa urolajte. Zatvorite čačkalicama, stavite u vatrostalnu činiju, prelijte pavlakom i pecite 45 minuta na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
PICA ROLNICE SPREMNE ZA 20 MINUTA Savršena večera koju svi vole, a priprema je nikad lakša i jednostavnija
Sočne i slasne, najbolje odmah stavite duplu meru.
GURMANSKE ROLNICE SA KULENOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a savršene za doručak ili večeru
Najbolje služite uz jogurt.
ROLNICE SA MESOM RAJ ZA NEPCA Po receptu iz starog rokovnika, nema ko će im odoleti
Sočne i slasne, savršene za doručak ili večeru.
BRZE ROLNICE SA SIROM Savršene za doručak ili večeru, a još ukusnije od onih iz pekare
Služite uz jogurt ili kiselo mleko.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)