DOMAĆI PUTER UKUSNIJI OD KUPOVNOG Treba vam samo 1 sastojak, a pravi se brzo i lako, ovakav do sada niste jeli
Bilo da ga samostalno mažete na hleb pa dodate prilog po želji, ili koristite za pripremu jela, bićete oduševljeni ukusom.
Potrebno je
- 1,4 l neutralne pavlake
Priprema:
U jednu posudu sipajte pavlaku, pa mikserom mutite sve dok se sva tečnost ne odvoji. Izvadite čvrstu smesu iz posude, pa dobro rukama procedite. Preručite u drugu posudu i nalijte ledenom vodom. Onda malo rukama oblikujte. Ponovo izvadite i procedite. Zatim, umotajte u providnu foliju, oblikujte po želji i ohladite u frižideru 30 minuta. Vaš puter je spreman!
ŠTRUDLA SA MAKOM Teta Nada nam je dala recept kako da bude sočna i mekana, prste da poližete
Starinska poslastica ukrasiće svaku svečanu trpezu, a može da se napravi i u posnoj varijanti.
AKO ŽELITE DA PIRE BUDE SAVRŠEN DODAJTE OVO Biće vazdušast i kremast, a trik provereno uspeva
Primenite trik profesionalnih kuvara i uživajte u omiljenom obroku.
SUVE PAPRIKE PUNJENE ORASIMA Zasitno posno jelo koje krepi organizam u trenu
Fenomenalno jelo dugo će vas držati sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
NAJBOLJI SASTOJAK ZA TESTO Potrebna vam je samo 1 namirnica, a pecivo će biti savršeno
Ako želite da testo bude savršeno, a hlebovi i kifle neodoljivi primenite ovaj jednostavni trik.
PROJA SA ČVARCIMA Donosimo vam tajni recept za specijalitet koji obožavaju gurmani
Sočna proja najbolje se slaže sa šoljom jogurta, a čvarci joj daju poseban šmek.
Komentari (0)