NAJLEPŠA GLAZURA OD BELE ČOKOLADE Pravi se od samo 3 sastojaka, a torta od badema ispadne savršena
Ako volite belu čokoladu, ovu glazuru ćete obožavati.

Potrebno je
- 300 g bele čokolade za kuvanje
- 200 ml slatke pavlake
- 1 vanilin šećer
Priprema
Čokoladu polomite pa stavite u posudu. Nju stavite na drugu posudu sa ključalom vodom pa otapajte čokoladu, uz neprestano mešanje. Zagrejte slatku pavlaku pa je dodajte otopljenoj čokoladi. Sklonite sa vatre pa mešajte, sve dok ne dobijete kompaktnu glatku smesu. Dodajte vanilin šećer u glazuru.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)