VERIN KOLAČ SA VIŠNJAMA Uspeće i potpunim početnicima, a popravlja dan u trenu

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Neodoljivi desert pravi se brzo i lako, a smaže se u trenu.

kolač sa višnjama
Shutterstock

Potrebno je

  • 300-400 g višanja
  • 4 jaja
  • 10 kašika šećera
  • 16 kašika jogurta
  • 16 kašika brašna
  • 14 kašika ulja
  • 1 prašak za pecivo
  • šećer u prahu za posipanje

Priprema:
Umutite cela jaja sa šećerom, dodajte jogurt, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Masu sipajte u podmazan i brašnom posut pleh, i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 minuta. Izvadite, rasporedite očišćene i oceđene višnje i vratite u rernu. Pecite još 20 minuta. Čačkalicom proverite da li je kolač unutra pečen. Gotov hladan kolač pospite šećerom u prahu.

Možda vas zanima:

losos sa terijaki sosom

MARINIRANI LOSOS ZA VITAK STAS Recept Stanije Dobrojević za savršen ručak

13:00

6 oktobar, 2024

Sezonski recepti

Stanija Dobrojević, učesnica rijalitija, diplomirani ekonomista, manekenka i starleta, poznata je kao neko ko izuzetno vodi računa o izgledu. Pored redovnih treninga, pažljivo bira šta će se naći na dnevnom jelovniku, što ide u prilog tome da ima besprekornu liniju. Svi koji su probali recept za ovo brzo, a ukusno jelo s lososom i terijakijem kažu da bolje nisu jeli.

Komentari (0)

Loading