SAVETI ZA NAJBOLJI TART SA MAKOM Biće sočan i mekan kao duša, a svi će vam tražiti recept
Saveti iskusnih domaćica pomoćiće da napravite savršen tart sa makom.
Birajte kvalitetne sastojke
Koristite sveži mak i kvalitetno brašno da biste dobili najbolji tart.
Priprema
Izmerite sastojke, pripremite kalup i zagrejte rernu pre nego što krenete sa mešanjem sastojaka.
Važan je balans teksture
Balans između teksture testa i mak fila je potreban za savršen tart. Napravite lagano i prozračno testo i dovoljno vlažan fil, da zadrži mekoću.
Pecite pravilno
Ako previše budete pekli tart će da bude suv, a ako premalo, biće sirov. Vodite računa o temperaturi u vremenu pečenja da bi bio zlatno smeđe boje, i mekane teksture.
Sastojci za sočnost
Ako dodate malo maslaca, slatke pavlake ili mleka, možete značajno da poboljšate ukus i sočnost tarta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)