DOMAĆI SOK OD NANE Osvežava u toplim danima, a ne treba da palite šporet
Pravi se lako, a izuzetno je ukusan, pravićete stalno.
Potrebno je
- 300 gr sveže nane (mente)
- 5-6 kašika šećera
- 3 kesice limuntusa
- 3 l vode
- 3 kg šećera
Priprema:
SLAVSKI KOLAČ SA VANILINIM EKSTRAKTOM Mirisan i neodoljiv, dobićete brojne pohvale od gostiju
Zamirisaće cela kuća na vanilu, a ukrasiće svaku slavsku trpezu.
KESTEN NE ZOVU DŽABE KRALJEM JESENI Ali ako imate ove bolesti, najbolje je da ga ne konzumirate
Kesten možete da jedete kuvan, pečen ili u desertima, i mnogima je omiljena sezonska namirnica.
PADOBRANCI Jugoslovenski slatkiš koji su pravile sve bake, sa sočnim filom, odmah vraća u dane detinjstva
Sočni i slatki sitni kolači, ukusa koji priča priče.
NEODOLJIVA JESENJA SALATA Sa sirom i jajima, nema kremastije, a pravi se nikad lakše
Služite je samostalno ili dodajte kao prilog, svaki zalogaj je raj za nepca.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
Komentari (0)