DORUČAK ZA LEPOTU Dve namirnice bez kojih slavna MERLIN MONRO nije započinjala dan
Slavna glumica Merilin Monro, osim kultnim ulogama, plenila je lepotom, zbog čega je proglašavana najlepšom ženom sveta.
Slavna Merilin svako jutro je doručkovala toplo mleko sa sirovim jajima.
U časopisu Pageant 1952. godine otkrila je da svako jutro pre tuširanja zagreva mleko na ringli koju je držala u svojoj sobi.
„Kada je mleko vruće, razbijem dva sirova jajeta, umutim ih viljuškom u mleko i pijem dok se oblačim“, govorila je slavna glumica i jedna od najlepših žena sveta.
Uz to, obavezno bi dodavala i jednu multivitaminsku tabletu.
„Sumnjam da bi bilo koji lekar mogao preporučiti hranljiviji doručak za zaposlenu devojku poput mene“, naglasila je ona.
Možda vas zanima:
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
KAKO DA HLEB BUDE SVEŽ DANIMA Primenite neki od ovih 5 trikova i biće mekan kao pamuk
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih trikova, biće kao tek kupljen.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)