SOČNA PASTA SA PARMEZANOM I LIMUNOM Recept glumice Kameron Dijaz za preukusan italijanski specijalitet
Slavna glumica Kameron Dijaz podelila je sa svojim pratiocima recept za sočno jelo, probajte i uverite se zašto je toliko dobro.
Potrebno je
- testenina po želji
- glavica belog luka
- šoljica parmezana
- 4 kašike maslaca
- 3-5 svežih isceđenih limuna
- 1-2 kašike maslinovog ulja
- prstohvat soli
Priprema:
Testeninu skuvajte al dente. Limun ocedite i očistite pa naseckajte beli luk. U tiganju na zagrejanom maslinovom ulju stavite beli luk, maslac, so i limunov sok. Testeninu ocedite a sa strane ostavite šoljicu vode u kojoj se kuvala. Zatim, prebacite testeninu u tiganj sa umakom. Postepeno umešajte sir i vodu od testenine, sve dok ne dobijete sos. Kameron uz ovu pastu predlaže da servirate belo vino. Uživajte!
Možda vas zanima:
PASTA IZ RERNE ZA KADA NEMATE VREMENA A 100 puta bolja od one klasične, prste da poližete
Sočna i punog ukusa, postaće vaše novo omiljeno jelo.
ITALIJANSKA PASTA SA PISTAĆIMA Savršen spoj različitih ukusa koji popravljaju dan u trenu, sipaćete tanjir više
Kremasta i drugačija, za dane kada nemate vremena.
ITALIJANSKA PASTA Slasni delikates sa patlidžanom koji budi sva čula
Poješćete u slast, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA AMATRIĆIJANA U savršenom spoju sa slaninom i parmezanom, svaki zalogaj je gurmanski raj
Slasna i kremasta, polizaćete i tanjir koliko je ukusna.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)