NAPRAVITE KORNET ZA SLADOLED BRZO I LAKO Ostaje vam samo da uživajte u omiljenom desertu
Potrebni su vam samo aparat za bakin kolač i sastojci koje već imate u frižideru.
Potrebno je
- 2 belanca
- 80 g kristal šećera
- kašičica vanilinog ekstrakta
- prstohvat soli
- 100 g glatkog brašna
- 30 g maslaca
- 50 g mlečne čokolade
Priprema
Premažite sa malo ulja aparat za bakin kolač pa ga zagrejte. U jednoj posudi umutite belanca sa šećerom, soli i ekstraktom vanile. Zatim dodajte otopljeni maslac i brašno. Dve kašike smese rasporedite u aparat pa pecite oko 90 sekundi. Izvađeni vafl uz pomoć kuhinjske krpe oblikujte u kornet. Otopite čokoladu pa pola kašičice dodajte na dno svakog korneta.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)