DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Ćufte i faširane šnicle će biti nikad ukusnije
Provereni trik uspeće svima, a bićete oduševljeni ukusom jela.
Napomena:
Ovaj savet nemojte da primenjujete kada pravite nadev od mlevenog mesa, za paprike ili pite.
Dodajte kada pržite meso, tj. pravite ćufte ili faširane šnicle.
Dodajte pavlaku
Dovoljno je da dodate samo 2 kašike kisele pavlake na kilogram mlevenog mesa. Ona će da ga omekša, a ukus će da bude sočniji.
Možete prvo da je pomešajte sa prezlom, pa tek onda dodate, u mleveno meso.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
KRMENADLE U SOSU OD CRNOG LUKA Saftaste i aromatične, a meso se lepi za prste
Samo dodajte prilog po želji.
Komentari (0)