DODAJTE OVU NAMIRNICU U MLEVENO MESO Ćufte i faširane šnicle će biti nikad ukusnije
Provereni trik uspeće svima, a bićete oduševljeni ukusom jela.
Napomena:
Ovaj savet nemojte da primenjujete kada pravite nadev od mlevenog mesa, za paprike ili pite.
Dodajte kada pržite meso, tj. pravite ćufte ili faširane šnicle.
Dodajte pavlaku
Dovoljno je da dodate samo 2 kašike kisele pavlake na kilogram mlevenog mesa. Ona će da ga omekša, a ukus će da bude sočniji.
Možete prvo da je pomešajte sa prezlom, pa tek onda dodate, u mleveno meso.
DODAJTE OVO U PASULJ I RECITE ZBOGOM NADUTOSTI Jednostavan trik koji svaki put uspe
Ako i vas muli problem nadutosti stomaka kada jedete pasulj, primenite ovaj koristan savet.
POTAŽ OD ŠAMPINJONA Kremasto predjelo koje se pravi lako, a zamirisaće cela kuća
Slasan i sočan spoj sa pečurkama pravi je raj za nepca, sipaćete tanjir više.
DODAJTE OVO U MLEVENO MESO Namirnica koja ne košta ni dinara, a ćufte će biti nikad lepše
Fenomenalan trik za sočne ćufte koji vas neće koštati ni dinara.
POSNI TIRAMISU Italijanski desert koji ni malo ne zaostaje za originalom, a savršeno se slaže sa šoljicom kafe
Fenomenalan desert možete da pravite i kada je post.
ŠTRUDLA SA MAKOM Mirisna poslastica za savršen početak dana, a mekana kao duša
Sočna štrudla po receptu bez mane.
Komentari (0)