POHOVANE PAPRIKE PUNJENE KAČKAVALJEM Jednostavan letnji obrok savršenog ukusa
Pohovane paprike sa kačkavaljem su odlična večera, a mogu se jesti i sutradan, ako neka ostane!
Sastojci:
10 pečenih paprika
100 g trapista
2 jaja
100 g brašna
100 g prezli
Ulje za prženje
Priprema:
Ako imate sveže paprike, ispecite ih u rerni i oljuštite kada se prohlade. Posolite ih i u njih ubacite po nekoliko štapića kačakavalja. Po potrebi na vrhu zatvorite čačkalicom. Uvaljajte u brašno, pa u umućeno jaje i na kraju u prezle. Kraj na kome je paprika zatvorena još jednom umočite u jaje pa u prezle i pržite u zagrejanom ulju na jačoj temperaturi. Kada se isprže jaja, a kačkavalj počne da se topi, paprike su gotove.
OVO JE NAJZDRAVIJI SIR Ali ako imate ovu bolest nemojte da ga jedete
Svež mladi sir smatra se najzdravijom vrstom sira, po rečima lekara.
LJUTA TURŠIJA OD GROŽĐA Ako volite pikantno i začinjeno, postaće vam omiljena salata
Ljuta turšija raspametiće one izbirljive.
AKO NE MOŽETE DA SPAVATE JEDITE OVO Namirnice koje provereno pomažu kod nesanice
Probajte da na potpuno prirodan način rešite problem nesanice.
SLASNI BUREK SA KROMPIROM Zaboravićete na onaj kupovni, za savršen početak dana
Savršen spoj hrskavih kora i sočnog fila.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
Komentari (0)