RIŽOTO SA TUNJEVINOM Posni specijalitet gotov za 20 minuta, a prste da poližete
Sočno jelo za sve prilike, a poćiće vam voda na usta.

Potrebno je
Možda vas zanima:

ŠARENI RIŽOTO Specijalitet sa pečurkama koji greje dušu i telo
Sočan i ukusan, prste da poližete.

SAVRŠEN RIŽOTO Piletina mu daje poseban šmek, ukusa koji se pamti
Uživajte u pravoj eksploziji ukusa.

TRIKOVI ZA SAVRŠEN RIŽOTO Biće kremast i slasan umesto suv i bezukusan
Jednostavni trikovi doprineće da rižoto bude kremast i sočan.

RIŽOTO SA BUNDEVOM Lagano, a zasitno jelo, u savršenom spoju sa omiljenom sezonskom namirnicom
Neodoljivi rižoto nestaće sa stola odmah, a greje dušu i telo.
- glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 šargarepa
- 200 g šampinjona
- 100 g kukuruza
- 150 g pirinča
- 1 konzerva tunjevine
- so
- biber
- ulje
Priprema
Sitno seckan crni i beli luk propržite na zagrejanom ulju. Dodajte seckanu šargarepu i šampinjone, pa dinstajte oko 15 minuta. Obarite pirinač, a tunjevinu procedite od ulja. U jednu posudu stavite pirinač, pa dodajte dinstani luk sa šampinjonima, kukuruz i tunjevinu. Promešajte rižoto dobro pa začinite. Bon appetit!

POSNE LAZANJE SA LOSOSOM I POVRĆEM Sočne i slasne, poćiće vam voda na usta
Najbolje služite uz čašu belog vina.

ZDRAVA I BRZA PAŠTETA OD KIKIRIKIJA I KROMPIRA Savršena za dane strogog posta, a izuzetno ukusna
Mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu.

MIRISNI MAFINI SA JABUKAMA I CIMETOM Brzi desert kada vam se jede slatko, a nemate vremena za pripremu
Mirisni i ukusni, za pravo uživanje.


OFARBAJTE JAJA U ZLATNU BOJU ZA USKRS Izgledaće luksuzno i svečano, a tehnika je vrlo jednostavna
Jednostavan način da dobijete prelepa zlatna jaja za najradosniji hrišćanski praznik, Uskrs.
Komentari (0)