NJOKE U PARADAJZ SOSU Klasik kojem se rado vraćamo, posan a veran originalu, za ručak koji se ne zaboravlja
Sočno jelo obožavaće cela porodica, a držaće vas dugo sitim.

Potrebno je
Možda vas zanima:

NJOKE U PARADAJZ SOSU Sočno jelo kao osmišljeno za hladne dane, ukusa koji govori 1000 jezika
Dodajte prilog po želji i uživajte.

NJOKE U PARADAJZ SOSU Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet bez premca
Fenomenalne i sočne, najbolje stavite odmah duplu meru.

FENOMENALNE NJOKE NA 100 NAČINA Recepti za dušu i telo, svaki zalogaj je gurmanski raj
U paradajz sosu, u sosu od slanine i tikvica, od koprive, ili iz rerne pojednako osvajaju ukusom kao i one u pesto sosu, sa svinjetinom, crne ili sa vrgnjima...

NJOKE SA 4 VRSTE SIRA Slasni specijalitet u savršenom spoju ukusa, za prave gurmane
Slasno jelo oduševiće i one izbirljive.
- 500 g njoka
- 125 g biljnog sira
- 1 kašika maslinovo ulje
- 1 glavica crnog luka
- 1 crvena paprika
- 1 čen belog luka
- 400 g pelat paradajza
- kašičica bosiljka
Priprema
Skuvajte njoke. Na maslinovom ulju prodinstajte seckani beli luk i sitno seckanu papriku. Dodajte zgnječeni beli luk pa pržite minut. Dodajte u seckan paradajz pa kuvajte 10 minuta uz povremeno mešanje. Skuvane njoke umešajte u sos. Zatim posolite. Umešajte bosiljak pa premestite u pleh za pečenje. Na kraju ih pospite biljnim sirom. Pecite njoke oko deset minuta, sve dok sir ne dobije mehuriće i zlatnu boju. Bon appetit!

"TO JE BLEF" Zapad je dao oštru izjavu o Trampu i Rusiji

IZBEGNI PAD, OSIGURAJ DOBITAK!

EKSKLUZIVNO Čuveni ekonomista Džefri Saks – „Srbija ima veliku šansu, da postane most, mesto povezivanja“

VEČERAS SPAVAMO SAT KRAĆE: Ne zaboravite da pomerite sat unazad

MLADOST Engobirani crep nove generacije i Energetski blokovi – provereni kvalitet uz 50 godina garancije!

PROTESTI PROTIV MASKA: Demonstranti se okupili ispred Teslinih salona u više američkih gradova i Londonu
SUDAR DVA TITANA: Dragana i Stefani u nikad većem okršaju, uputile jedna drugoj brutale uvrede: Ja ću se oprati, ali ti ćeš ku*va ostati! (VIDEO)

Na današnji dan, 30. mart

NOVA DRAMA NA NEBU IZNAD VAŠINGTONA: Izbegnut sudar putničkog i vojnog aviona

UVEDENA VANREDNA ODBRANA PRVI PUT OD POPLAVA 2014.: Sava raste 2 cm na sat, u Šapcu se dežura duž obale

SOČNA PROJA ZA SAVRŠEN VIKEND Po receptu pevačice Vesne Đogani , biće nikad ukusnija
Pevačica Vesna Đogani veliki je ljubitelj italijanskih, ali i domaćih jela. Iako tvrdi da je njen suprug Đole pravi majstor u kuhinji, svi koji su probali ovu proju tvrde da nema bolje. Ako je sudeći po Vesninoj liniji, rekli bismo i da ne goji.

POSNE PIHTIJE Od oslića, a ukusne i sočne, nećete moći da prestanete da ih jedete
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

SLASNE POGAČICE SA ČVARCIMA Savršene za doručak ili večeru, najbolje služite uz jogurt
Slasne i ukusne, još bolje od onih iz pekare.

ESTERHAZI TORTA Raskošna poslastica koja je dobila ime po grofu
Savršena za sve svečane prilike.

VASINA TORTA Očaravajuća poslastica sa lepom ljubavnom pričom iza svog imena
Nastala je 1908 godine u Paraćinu. Tamo su živeli Vasa i njegova supruga Jelena. Ona je bila slabog zdravlja. Kada je Jelena bila trudna, Vasa je našao najbolje stručnjake iz Beča Iako je njena trudnoća mogla da bude pogubna, rodila je zdravog sina. Jelenina majka ih je dočekala u Paračinu sa velikom trpezom. Deo trpeze bila je i torta, napravljena, u čast njenog zeta Vase.
Komentari (0)