TELEĆA SUPA SA POVRĆEM Po kafanskom receptu, ovakvu do sada niste jeli
Zagrejaće vas u ovim hladnim danima, a osvaja ukusom.
Potrebno je
- 200 g teletine bez kostiju
- 2 čaše povrća iz carske mešavine
- suvi biljni začin
- so
- biber
- 500 ml vode
- 1 kašika peršuna
Priprema
Teletinu kratko prokuvajte u vodu pa prospite vodu. Nalijte u šerpu novu vodu pa dodajte začine i stavite da se kuva. Skuvanom mesu dodajte povrće iz carske mešavine. Vadite komade mesa pa ih isecite na manje delove i vratite. Pustite da se krčka, dok i meso i povrće ne budu dovoljno kuvani.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)