TELEĆA SUPA SA POVRĆEM Po kafanskom receptu, ovakvu do sada niste jeli
Zagrejaće vas u ovim hladnim danima, a osvaja ukusom.
Potrebno je
- 200 g teletine bez kostiju
- 2 čaše povrća iz carske mešavine
- suvi biljni začin
- so
- biber
- 500 ml vode
- 1 kašika peršuna
Priprema
Teletinu kratko prokuvajte u vodu pa prospite vodu. Nalijte u šerpu novu vodu pa dodajte začine i stavite da se kuva. Skuvanom mesu dodajte povrće iz carske mešavine. Vadite komade mesa pa ih isecite na manje delove i vratite. Pustite da se krčka, dok i meso i povrće ne budu dovoljno kuvani.
MUSAKA OD KUKURUZA U neodoljivoj kombinaciji sastojaka, za neponovljiv ukus
Sočno jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
SAVETI ZA NAJBOLJI ČIZKEJK Ovu grešku većina pravi i zato bude gnjecav umesto sočan
Fenomenalan kolač pravi se lako, ali ipak postoje neke cake koje čine da bude savršen, mekan i sočan.
MAFINI SA PILETINOM Klasik na slani način koji greje dušu i telo
Ako volite klasične mafine, njihovu slanu verziju ćete obožavati.
NIJE SVAKI KESTEN JESTIV Ova vrsta samo služi za dekoraciju i veoma je štetna za ljude, čak otrovna
Popularna jesenja namirnica od koje se prave brojne poslastice, po vrsti može da bude jestiva i dekorativna, pa je važno znati razliku.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
Komentari (0)