NAJBOLJI SAVETI ZA SOČNU PILETINU Biće kremasta i mekana kao duša, umesto bljutava i bezukusna
Primenite savete profesionalne kuvarice Jasmin Alsavaf i uživajte u preukusnoj piletini.
Prebrišite je ubrusom
Prvo je posolite i pobiberite. Ako stavite u tiganj bez toga,, začini se neće zalepiti u nju i prodreti dublje u meso. Ako solite gotovu piletinu biće bljutava.
Pržite kratko na vrućem tiganju
Pržite na vrućem tiganju ali kratko. Najbolje je da zagrejete suv tiganj, pa tek onda sipate ulje i dodate piletinu.
Nemojte često da okrećete
Samo jednom promenite stranu prženja. Ako budete često prevrtali file tiganj će da se hladi i neravnomerno zagreva meso.
Secite pažljivo
Izlupajte deblji deo filea u odnosu na tanji, da budu približno iste debljine.
Pustite meso da odmori
Nemojte piletinu da sečete čim je izvadite iz tiganja. Ostavite je neko vreme da odmori kako bi se vlakna mesa opustila i sokovi vratili između njih.
GENIJALAN TRIK ZA ČIŠĆENJE RERNE Odmašćava rešetke u trenu, a nije soda bikarbona
Primenite ovaj jednostavni trik i očistite rernu bez ribanja i struganja.
MINESTRONE ČORBA Donosimo vam originalni recept za čuveni italijanski specijalitet
Minestrone ili u prevodu "velika supa", bila je omiljena i kod starih Rimljana.
ŠTRUDLA SA ORASIMA Po receptu baka Mire, mekana i sočna, za sve prilike
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE SUDOPERE Blistaće se kao nova, a prijatno će mirisati cela kuhinja
Očistite sudoperu na potpuno prirodan način, bez hemije.
CVEKLA Najbolja salata za kišne dane, jača imunitet u trenu, a ukusa koji priča priče
Zdrava i ukusna slana zimnica oboriće s nogu sve koji budu probali.
Komentari (0)