NAJBOLJI SAVETI ZA SOČNU PILETINU Biće kremasta i mekana kao duša, umesto bljutava i bezukusna
Primenite savete profesionalne kuvarice Jasmin Alsavaf i uživajte u preukusnoj piletini.
Prebrišite je ubrusom
Prvo je posolite i pobiberite. Ako stavite u tiganj bez toga,, začini se neće zalepiti u nju i prodreti dublje u meso. Ako solite gotovu piletinu biće bljutava.
Pržite kratko na vrućem tiganju
Pržite na vrućem tiganju ali kratko. Najbolje je da zagrejete suv tiganj, pa tek onda sipate ulje i dodate piletinu.
Nemojte često da okrećete
Samo jednom promenite stranu prženja. Ako budete često prevrtali file tiganj će da se hladi i neravnomerno zagreva meso.
Secite pažljivo
Izlupajte deblji deo filea u odnosu na tanji, da budu približno iste debljine.
Pustite meso da odmori
Nemojte piletinu da sečete čim je izvadite iz tiganja. Ostavite je neko vreme da odmori kako bi se vlakna mesa opustila i sokovi vratili između njih.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)