PESTO SOS SA BOSILJKOM Savršeno se meša sa špagetama i picom, a brže se pojede nego što se napravi
Fenomenalan sos dodaće na ukusu svakom jelu.
Potrebno je
- 2 šolje svežeg lišća bosiljka
- 3/4 šolje iseckanog parmezana
- 1/2 šolje ekstra devičanskog maslinovog ulja
- 1/2 šolje oraha
- 2 velika čena belog luka
- 1/4 šolje limunovog soka
- so
- crni mleveni biber
Priprema
Listove bosiljka operite i osušite. U blender stavite bosiljak, parmezan, orahe, beli luk, limunov sok, maslinovo ulje, so i biber. Blendajte dok se sve ne usitni i postane glatka smesa. Sos je gotov. Bon appetit!
Možda vas zanima:
SELJAČKI SOS OD MIROĐIJE Savršeno se slaže sa krompirom i mesom, a pravi se nikad brže
Drugačiji i neodoljiv, a daće na šmeku svakom jelu.
SOS OD BIBERA Savršeno se slaže sa svim vrstama mesa, a uspeće BAŠ svima
Nije potrebno vremena ni truda za pripremu, a dodaće šmek svakom jelu, naša preporuka je da ga dodate bifteku.
BARBIKJU SOS Savršeno se slaže sa ćevapima i ražnjićima, polizaćete i tanjir
Ni malo ne zaostaje za onim kupovnim, a svaki roštilj je uz njega savršen.
HOLANDEZ SOS Savršeno menja majonez, a odlično se meša sa krompirom i piletinom
Gotov za 1 minut, a svakom jelu dodaje posebnu draž.
AKO STE ANEMIČNI JEDITE OVO Potpuno prirodni načini da povećate gvožđe i izbegnete simptome
Konzumiranjem određenih namirnica možete da pojačate krvnu sliku i smanjite malokrvnost.
GURMANSKA KROMPIR SALATA Slanina joj daje posebnu čar, a ukrasiće svaku svečanu trpezu
Još slasnija od orginala, pravićete stalno.
AKO ŽELITE DA FRANCUSKI KROASANI BUDU VAZDUŠASTI URADITE OVO Kuvari otkrivaju kako da budu mekani kao duša
Primenite proverene savete profesionalnih trikova i uživajte u svakom zalogaju.
PILEĆA SUPA JAČA IMUNITET U TRENU Zagrejaće vas u kišnim septembarskim danima, po receptu bez mane
Ublažiće siptome prehlade i okrepiti organizam.
NAPRAVITE NAJBOLJU ČOKOLADNU GLAZURU Neće se teško razmazivati ni imati grudvice, a svaki desert će biti savršen
Primenite ove jednostavne trikove i uživajte u neodoljivoj glazuri.
Komentari (0)