HOLANDEZ SOS Gotov za jedan minut, a savršeno se slaže sa hrskavom piletinom
Francuski sos koji se pravi od maslaca, žumanca, sok od limuna ili sirćeta, belog vina i začina (so i biber). Uglavnom se servira topao, uz ribu, povrće, meso ili jaja.
Potrebno je
- 1 žumance
- 1 kašičica vode
- 1 kašičica limunovog soka
- 110 g putera
- prstohvat soli
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte vodu, žumance, limunov sok i so. Otopite maslac dok ne zapeni, pa umutite smesu sa žumancima i postepeno dodajte vreo maslac. Neprestano mutite, nekih 30 sekundi kako biste dobili savršen sos. Bon appetit!
Možda vas zanima:
HOLANDEZ SOS Savršeno menja majonez, a odlično se meša sa krompirom i piletinom
Gotov za 1 minut, a svakom jelu dodaje posebnu draž.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
HOLANDEZ SOS Dodajte ga vašem jelu i uživajte u raskošnom ukusu
Fenomenalan sos pravi se brzo i lako a sjajno se slaže sa brojnim jelima.
BRZI HOLANDEZ SOS Gotov začas a odlično se slaže sa raznim jelima
Osvaja ukusom, a napravićete ga za manje od minut.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)