BRZI KOLAČ SA KEKSOM I BELOM ČOKOLADOM Pogledajte zašto su domaćice na mrežama poludele za ovim receptom
Fenomenalni desert oduševio je pratioce na Tik toku, a gotov je očas posla.
Potrebno je
- 300 g keksa u komadu
- 10 krem bananica
- 700 g kisele pavlake
- 2 kašike šećera u prahu
- 200 g bele čokolade
- 100 ml slatke pavlake
Priprema
Polomite keks pa mu dodajte seckane bananice. U jednoj posudi sjedinite sa kiselom pavlakom i prah šećerom. Izlijte u kalup obložen pek papirom. Otopite belu čokoladu sa slatkom pavlakom. Prelijte kolač čokoladnom glazurom. Ostavite u frižideru preko noći. Prijatno!
Možda vas zanima:
KOH Starinski slatkiš sa mlekom mekan kao duša, a uspeva i potpunim početnicima
Jednostavan kolač od griza i mleka, prste da poližete.
BRZI KOLAČ SA JOGURTOM Jednostavan desert skupog ukusa, a totalno osvežavajući i kremast
Sočan i sladak, poći će vam voda na usta.
BASKIJSKI ČIZKEJK Španski desert nastao učeničkom greškom, a nema ko će ostati na jednom parčetu
Čuveni čizkejk je nastao kada je učenik u baru slučajno kolač stavio u pogrešnu rernu, nakon čega je kolač spolja zagoreo, a iznutra je ostao kremast.
BANANA HLEB ZA SAVRŠENO JUTRO Uspeva svima, a nestaće sa stola čim se postavi
Sočan i sladak, a odlično se slaže sa šoljom kafe.
PICA Italijanski specijalitet savršen za lepo veče sa prijateljima, prste da poližete
Sočan klasik italijanske kuhinje dugo će vas držati sitim, nema ko će ostati na jednom parčetu.
TAJNI SASTOJAK ZA MLEVENO MESO Ćufte će biti preukusne, a nikad vam ne bi palo na pamet
Dodajte ovaj sastojak u mleveno meso i uživajte u najboljim ćuftama.
SOGAN DOLMA Turski specijalitet koji greje dušu i telo, po receptu bez premca
Punjeni luk oduševiće one izbirljive, po receptu koji budi sva čula.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
Komentari (0)