6 TRIKOVA ZA UKUSNU DŽIGERICU Dodajte ovu namirnicu i biće sočna i slasna
Primenite ove jednostavne trikove i meso će da bude preukusno i sočno.
1. Dodavanje šećera džigerici
Pospite sa prstohvatom šećera pa je stavite u tiganj, biće mekana i ukus će da bude lepši.
2. Polako odmrzavanje
Odmrzavajte džigericu polako, na donjoj polici frižidera.
3. Secite na velike komade
Potrebno je da je isečete na velike komade. Ako isečete džigericu na male komade postaće tvrda.
4. Potopite u sodu bikarbonu
Pomešajte kašičicu sode bikarbone sa vodom pa potopite meso potopite u tu smesu sat vremena. Potom, osušite i ispržite meso.
5. Često okrećite
Često okrećite i mešajte džigericu tokom prženja.
6. Nemojte da je solite pre prženja
Solite tek nakon prženja.
Možda vas zanima:
TAJNI SASTOJAK ZA JUNEĆE MESO Dodajte ovo i biće mekano i sočno umesto tvrdo i žilavo
Primenite ovaj jednostavni trik i uživajte u ukusnom obroku.
PRŽENO MESO JE MASNO I TVRDO? Dodajte ove 2 namirnice i biće sočno i mekano kao duša
Ako prženje mesa dovede do toga da jelo bude masno, primenite jednostavne, a korisne savete.
TRIK ZA SAVRŠENU PRŽENU SVINJETINU Biće slasna i mekana kao puter, a nikad se ne biste setili
Dodajte ovaj sastojak i uživajte u sočnom jelu.
ODMRZNITE MESO ZA SAMO 5 MINUTA Biće mekano i sočno, a trik provereno radi
Ako ste zaboravili da izvadite meso iz zamrzivača, dovoljno je da primenite ovaj jednostavni trik.
MUSAKA OD OSLIĆA Rapsodija ukusa savršena za dane posta, nećete ni primetiti da nedostaje meso
Soćna i slasna, ukućani će stajati u redu za još.
RUSKA SALATA KOCKE Priprema je jednostavna, a nema ko neće uzeti parče više
Dekorativno i sočno, ukrasiće svaku slavsku trpezu, a ukusom oduševiti goste.
MIKADO KOCKE U sočnom spoju sa omiljenim napitkom, tope se u ustima
Savršen spoj slatkiša i kafe, otopićete se od miline.
BAKA STANKIN PREBRANAC Krepi organizam u trenu, po receptu starom 40 godina
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
KIKIRIKI PUTER Kremasti namaz daje šmek svakom desertu, a najlepše ide sa palačinkama
Mažite ga samostalno na hleb ili dodajte u omiljeni desert, šta god da odaberete nećete da pogrešite.
Komentari (0)