KESTEN PIRE SA ŠLAGOM Kremasti desert savršen za posne dane, pravićete stalno
Fenomenalni desert topi se u ustima.
Potrebno je:
- 1 kg kestena
- 500 ml sojinog mleka
- 20 g šećera
- 25 ml ruma
- biljni šlag
Priprema:
U vodi skuvajte kestenje, pa ga ogulite. Zatim ga isecite i izblendajte u blenderu, da dobijete kašu. Stavite u šerpu, pa dodajte mleko, rum i šećer i kuvajte, uz neprestano mešanje. Ostavite da se ohladi, pa dekorišite kesten pire šlagom. Prijatno!
Možda vas zanima:
KESTEN PIRE RAJ ZA NEPCA Još bolji od onog iz poslastičarnice, a gotov očas posla
Kremasta i ukusna poslastica.
KESTEN PIRE Poslastica koja je obeležila jesen, jednostavno preukusna
Fenomenalan desert za hladne dane, kremast i neodoljiv.
DOMAĆI KESTEN PIRE Jesenji slatkiš koji budi sva čula, a još bolji od onog iz poslastičarnice
Zamirisaće cela kuća, a osvaja od prvog zalogaja.
KESTEN PIRE Neodoljivi desert koji se topi u ustima, a miriše na nedelju
Slatkiš koji će oboriti s nogu i one koji ne vole kesten.
POSNI SLAVSKI KOLAČ PO RECEPTU STAROM 50 GODINA Jedini recept koji vam je potreban
Gosti će biti oduševljeni ukusom.
BOMBICE OD BADEMA ZA NAJLEPŠU POSNU SLAVU Prave se maltene same, a svi ih vole
Savršeno idu uz čaj ili kafu.
BAKIN KOLAČ SA JOGURTOM MIRIŠE NA DETINJSTVO Zbog njega se krši svaka dijeta
Mirisan i sladak, nema ko će mu odoleti.
ČOKO KIKIRIKI TORTA ZA SVETOG NIKOLU Pravi se maltene sama, a po ukusu joj nema ravne
Može i dete da je napravi, a svaki zalogaj miluje nepca.
POSNI TIRAMISU ZA PRAVE KAFOLJUPCE Kolač zbog kog i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sočan, i savršeno ide uz šoljicu kafe.
Komentari (0)