KESTEN PIRE SA ŠLAGOM Kremasti desert savršen za posne dane, pravićete stalno

Ivana Pavlović

16:00

Slatki kutak 0

Fenomenalni desert topi se u ustima.

kesten pire
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 kg kestena
  • 500 ml sojinog mleka
  • 20 g šećera
  • 25 ml ruma
  • biljni šlag

Priprema:

U vodi skuvajte kestenje, pa ga ogulite. Zatim ga isecite i izblendajte u blenderu, da dobijete kašu. Stavite u šerpu, pa dodajte mleko, rum i šećer i kuvajte, uz neprestano mešanje. Ostavite da se ohladi, pa dekorišite kesten pire šlagom. Prijatno!

@moja.trpeza Peršun je dobro piti za detoksikaciju, čišćenje bubrega, smanjenje nadutosti, jačanje imuniteta i regulisanje krvnog pritiska. #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #viral #viralvideo #fyf #persun ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading