ČOKO MOKO TORTA Lagana i kremasta poslastica koja se topi u ustima, za sve prilike

Ivana Pavlović

11:30

Slatki kutak 0

Jednostavna poslastica skupog ukusa, za prave sladokusce.

čoko moko torta
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 pakovanje kupovnih tamnih kora
  • 400 g kisele pavlake
  • 200 g šećera u prahu
  • 300 g mlevenog keksa
  • 500 g šlag pene
  • 6 dl kisele vode
  • 7,5 dl čokoladnog mleka

Priprema:

Pavlaku umutite sa šećerom, pa dodajte mleveni keks i dobro izmešajte. Umutite šlag sa kiselom vodom. Koru zalijte sa 2,5 dl čokladnog mleka, pa preko nanesite fil sa keksom, pa preko šlag. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Ukrasite tortu po želji.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading