ČOKO MOKO TORTA Lagana i kremasta poslastica koja se topi u ustima, za sve prilike
Jednostavna poslastica skupog ukusa, za prave sladokusce.

Potrebno je:
- 1 pakovanje kupovnih tamnih kora
- 400 g kisele pavlake
- 200 g šećera u prahu
- 300 g mlevenog keksa
- 500 g šlag pene
- 6 dl kisele vode
- 7,5 dl čokoladnog mleka
Priprema:
Pavlaku umutite sa šećerom, pa dodajte mleveni keks i dobro izmešajte. Umutite šlag sa kiselom vodom. Koru zalijte sa 2,5 dl čokladnog mleka, pa preko nanesite fil sa keksom, pa preko šlag. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Ukrasite tortu po želji.
Možda vas zanima:

MARIJINA ČOKO MOKO TORTA SAVRŠENA ZA DEČIJE ROĐENDANA Uzećete parče više koliko je ukusna
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marije Milošković iz Ćićevca.

BRZA ČOKO MOKO TORTA Očaravajuća poslastica koja budi sva čula, a priprema je prelaka
Očaravajuća torta u savršenom čokoladnom spoju sa keksom.

PAO DE LO DE OVAR Sunđerasta poslastica iz Portugalije koja osvaja ukusom od 1700.godine
Jednostavna i neodoljiva, bićete oduševljeni.

NEODOLJIVA NUGAT TORTA Kremasta i bombastična, za sve prilike kada vam se jede nešto slatko
Toliko je ukusna, nema ko će joj odoleti.

SAVRŠENA LETNJA POSLASTICA Kremasti kolač sa čokoladom i jagodama, senzacija prefinjenog ukusa
Savršena za sve prilike i kombinacija kojoj malo ko može da odoli

TURSKI MOKRI KOLAČ Recept je na čaše, pa je gotov za 30 minuta, a prosto se topi u ustima!
Čokoladni kolač koji podseća na koh.

ŠAMPITA SA BRESKVAMA Zbog ovog recepta usijao se internet, a kada ga napravite, shvatićete i zašto
Voćne kolače svi vole, još kad su sočni i kremasti, garantovano će svi biti zadovoljni. Obavezno probajte ovo kremasto i voćno zadovoljstvo, jer ćete sigurno "olizati" tanjir i tražiti repete.

POSNA ROZEN TORTA Čokoladna poslastica koja se brzo napravi, a još brže pojede!
Čokoladna torta sa rozen korama je odličan izbor kada imate goste.

BRZI KOLAČ S KUPINAMA Fenomenalni voćni desert kao osmišljen za vrele, letnje dane
Nema ko vam neće tražiti recept.
Komentari (0)