MIRISNI KOKOS TIRAMISU Sočni desert koji daje osećaj da ste na moru, neponovljivog ukusa
Očaravajući desert nestaće sa stola čim se postavi.
Potrebno je:
- 4 kutije pojedinačnih piškota
- 500 g maskarpone sira
- 250 ml mlečne slatke pavlake (može i biljna)
- 1 kašičica instant kafe
- 250 ml mleka
- kokos kuglice
- 150 g kokosa
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte toplo mleko i kafu. Onda umutite slatku pavlaku, pa joj dodajte umućeni maskarpone sir i lagano sjedinite, pa dodajte i kokos. Promešajte dobro, pa u tepsiju poređajte piškote umočene u kafu, nanesite fil, piškote i tako dok ne potrošite sav materijal. Završite filom, pa ukrasite tiramisu kokos kuglicama i pospite kokosom.
Možda vas zanima:
LIMUN TIRAMISU BUDI SVA ČULA Savršeno rashlađuje, a gotov dok pristavite kafu
Kremast i lagan, prste da poližete.
TIRAMISU SA BRESKVAMA OSVEŽAVA U TRENU Sočan i lagan, savršen za vrele dane
Fenomenalan kolač nestaće sa stola odmah.
LAŽNI TIRAMISU Nema piškota i maskarpone sira, a gotov za 20 minuta
Kremast i lagan, prste da poližete.
TIRAMISU SA PISTAĆIMA Italijanski klasik na moderan način, gotov očas posla, a topi se u ustima
Kremast i lagan, savršen za vrele letnje dane.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)