KOKOS ČIZKEJK Kremasti slatkiš koji se topi u ustima, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Fenomenalan i sladak, bićete oduševljeni.

Potrebno je:
Za koru:
- 200 g mlevenog keksa
- 70 g otopljenog putera
Za fil:
- 450 g krem sira
- 250 g slatke pavlake
- 170 g kokosovog brašna
- 150 g šećera u prahu
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Priprema:
U jednoj posudi pomešajte mleveni keks s otopljenim puterom da dobijete kompaktnu smesu. Preručite u kalup i ravnomerno rasporedite. Zasebno umutite slatku pavlaku u čvrst šlag. U posebnoj činiji pomešajte neutralni sir s prah šećerom i ekstraktom vanile, pa sve dobro sjedinite. Ručno sjedinite šlag i smesu sa sirom, pa na kraju dodajte kokosovo brašno. Ponovo promešajte da dobijete kompaktnu smesu. Fil ravnomerno rasporedite preko kore i poravnajte, pa ostavite u frižideru bar 3 sata da se dobro ohladi i stegne. Pospite kolač kokosom.
Možda vas zanima:

KOKOS ČIZKEJK BOLJI OD KLASIČNOG Mirisan i sladak, i dupla mera će biti malo!
Savršenog mirisa i još boljeg ukusa.

DUBAI ČIZKEJK Još popularniji od čokolade, a savršen za sve bitne događaje
Svaki zalogaj je raj za nepca.

LIMUN ČIZKEJK Nema paljenja šporeta, a i dupla mera će biti malo koliko je ukusan
Sočan i kremast, svaki zalogaj je raj za nepca.

ČIZKEJK U ČAŠI Brzi desert savršen za dolazak iznenadnih gostiju, a božanstvenog ukusa
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ S BANANAMA MEKAN KAO DUŠA Uspeva svima, a ukusa koji govori više od 1000 jezika
Najbolje stavite odmah duplu meru.

LAVA KOLAČ Treba vam samo 3 sastojka, a gotov dok pristavite kafu
Savršen za iznenadne goste.

ŽERBO KOCKE Ukras svake svečane trpeze u savršenom kremastom spoju
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.

DOMAĆI SLADOLED S KAFOM Savršeno rashlađuje u vrelim letnjim danima
I rashlađuje i sladi u isto vreme.

NEODOLJIVI MAFINI SA BELOM ČOKOLADOM Gotovi dok pristavite kafu, a i dupla mera će biti malo
Savršeni za iznenadne goste.
Komentari (0)