MIRISNI TART SA KAJSIJAMA Sočan, jednostavan, ukusan, neodoljiv, voćan i posan!
Nestaće sa stola čim se postavi.

Potrebno je:
- 1 pakovanje lisnatog testa
- 500 g svežih kajsija
- 100 g šećera
- 50 g badema
- 1 kašičica vanilinog šećera
Priprema:
Rernu zagrejte na 200 stepenii. Lisnato testo razvaljajte na pobrašnjenoj površini i stavite u kalup za tart. Operite kajsije, pa ih prepolovite i uklonite koštice. Sjedinite mlevene bademe i šećer, pa ravnomerno rasporedite po testu. Polovine kajsija poređajte po testu i pospite vanilin šećerom.Pecite tart 25-30 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Možda vas zanima:

TART SA MALINAMA BUDI SVA ČULA Mami izgledom i ukusom, a nema paljenja miksera
Sočan i mekan, a zamirisaće cela kuća.

TART OD KEKSA I BELE ČOKOLADE ZA SAVRŠENO JUTRO Pravi se lako, a smaže odmah
Jednostavan, a preukusan.

PROLEĆNI TART SA JAGODAMA Kremasti, lagani desert koji će vas osvežiti u trenu
Fenomenalan i sladak desert oduševiće i one izbirljive.

TART SA JAGODAMA Prolećni desert koji super ide uz kafu, ukusa koji se pamti
Sočan i sladak, za pravo uživanje.

BRZE KEKS BOMBICE Ne zahtevaju truda ni vremena, a savršene za sve prilike
I dupla mera će biti malo.

TIRAMISU Sočan, kremast, mekan kao duša i topi se u ustima, ovako ga prave Italijani!
Najbolje služite uz šoljicu kafe.

KOLAČ "SMUTI PA PROSPI" Gotov za 5 minuta, a kremast i čokoladan, jednostavnije od ovoga nema!
Pravi se lako, a pojede brzo.

KOLAČ SA MAKOM I VIŠNJAMA Priprema je jednostavna, a ukus božanstven, i dupla mera će biti malo!
Fenomenalan desert nestaće sa stola odmah.

STARA SARAJEVSKA TORTA Sa rozen korama, nema ko će ostati na samo jednom parčetu
Kremasta i slatka, bićete oduševljeni.
Komentari (0)